Handlekveld

Publisert 2. februar, 2016

Minner om handlekvelden på torsdag kl 18.
Jeg begynner med å gi informasjon ang bestillingen og svarer så godt jeg kan på spørsmål. Så er det fritt fram å prøve klær og finne ut hva det er du trenger. Hvis du vil bestille klær denne kvelden må du ha med bankkort, jeg tar med pc.
Håper at så mange som mulig kommer, dette blir den eneste handlekvelden i år.
Hilsen Hulda

Handlekveld 4. februar

Publisert 5. januar, 2016

Handlekveld 2016
Torsdag 4. februar kl 18 blir det handlekveld i Herkules klubbhuset.
Dette blir den eneste handlekvelden i år.
Jeg har blitt lovet prøvekolleksjon i alle størrelser så alle kan finne noe som passer.
Møt opp alle sammen (som trenger Herkules tøy)
Hvis du ikke kan denne dagen, ta kontakt med meg
Hilsen Hulda (tlf 92850784)

Handlekveld på G-Max!

Publisert 21. august, 2015

Mandag 31 august blir det handlekveld og introduksjon av vår avtale med G-Max på klosterfoss mellom klokken 18.00 og 20.00. Det blir lagt opp til informasjon fra ledelsen på G-Max om avtalen vår klokken 18.30. For de som ikke rekker første tidspunkt settes opp også et nytt tidspunkt for informasjon klokken 19.15 samme kveld. Denne kvelden deles også ut klubbkorta, ta derfor med kvittering for betalt medlemskontingent i Herkules denne kvelden, kun medlemmer av Herkules Friidrett får disse korta. Dette er viktig for å kunne opprettholde den gode avtalen som vi nå har fått forhandlet fram med G-Max.
PS! Det blir også gitt noen spesialtilbud denne kvelden.

Klesbestillinger må hentes

Publisert 21. august, 2015

Det er forsatt en del klesbestillinger hjemme hos Hulda! Dere som ikke har hentet klærna ennå (eller svart på mld fra Hulda) ta kontakt med henne! Tlf 92850784.

Klærne har kommet

Publisert 10. august, 2015

ONSDAG DEN 12 AUGUST deles de bestilte klærne ut i skibua på Herkules kl.18.00
Viktig at du møter (om ikke utøvern selv kan møte,få en annen til å hente det bestilte)

Lyst til å trene på Stamina?

Publisert 26. juni, 2015

Herkules Friidrett har nå inngått en god  avtale med Stamina. Det koster 399.- for å melde seg inn første gang, deretter er det 250.-  i måneden. I tillegg trener man gratis i juli, august og september og man kan trene i alle Stamina senterne i hele Norge. Dette gjelder for alle i husstanden og man får 2 timer med personlig trener når man melder seg in. Alle som vil melde seg inn må skrive navnet sitt på en mail og sende til tonje.christoffersen@staminagroup.no. Da vil navnet bli lagt direkte inn på medlemssystemet og man trenger kun å komme ned på senteret å si navnet sitt så melder man seg inn der. Se info under.

herkules_friidrett

Tyrvinglekene 2015

Publisert 31. mai, 2015

Det er viktig at alle som kan, melder seg på årets Tyrvingleker 12-14. juni. Dette er et av norges største stevner og det er utrolig morsomt å være med. Dere fra 10-16 år burde melde dere på overnatting i tillegg. Dette er et meget bra tilbud hvor det er inkludert mat og dere sover rett ved stadion, ikke minst så er det veldig sosialt og gøy. Fristen går ut tirsdag 2. juni, og hvis du skal melde deg på overnatting krysser du bare av på «overnatting» samtidig som du melder deg på stevnet.

Borgertoget 17. mai

Publisert 16. mai, 2015

Herkules friidrett stiller selvfølgelig i borgertoget og håper at så mange som mulig kan delta. Jo flere jo bedre! Møt opp på rådhusplassen klokken 16.45 i herkules-tøy, vi skal synes.

Side 1 av 3812345...102030...Siste »